Tiedätkö mikä on onnellisen parisuhteen salaisuus?

Minä tiedän. Ja kerron sen sinulle Parisuhteen Salaisuus - verkkokurssilla!

Kerron sinulle kuinka löydät parisuhteeseesi rakkauden tunteen uudelleen, kerron kuinka vahvistat sitä ja kuinka saat sen säilymään.

Parisuhteen Salaisuus - verkkokurssilla

 • ohjaan sinua tekemään asioita eri tavalla kuin olet aikaisemmin tehnyt
 • kerron muutaman minuutin mittaisilla videoilla mitä sinun pitää tehdä, miksi niin kannattaa toimia ja miten toteutat annetun ohjeen käytännössä
 • saat tehtäviä jotka antavat sinulle valmiudet muuttaa toimintaasi parisuhteessasi
 • et tarvitse käyttäjätunnuksia tai salasanoja: saat suoraan sähköpostiisi linkit kurssimateriaaleihin

Saat ensin maksutiedot sähköpostiisi.  Kurssimaksu on 228€.

 • 1

  Anna etunimesi ja sähköpostiosoitteesi

  Saat sähköpostiisi ensin maksamiseen tarvittavat tiedot. Muista tarkistaa Gmailista Tarjoukset-kansio. Kun olet maksanut laskun niin saat ensimmäiset materiaalit noin kahden viikon sisällä.

 • 2

  Kurssimateriaalit tulevat suoraan sähköpostiisi

  Joka toinen viikko 24 viikon ajan. Et siis tarvitse käyttäjätunnuksia tai salasanoja päästäksesi käsiksi materiaaleihin. Videot ovat lyhyitä ja voit kuunnella ne vaikka aamupalaa syödessäsi tai bussia odotellessasi. Saat lisäksi tehtäviä jotka tukevat sinua muutoksessa ja kuvia, jotka voit ladata kännykkääsi taustakuvaksi muistuttamaan siitä mitä sinun pitäisi tehdä 🙂

 • 3

  Yksityisyytesi on turvattu

  Kurssin osallistujat eivät missään vaiheessa näe toisiaan, eivätkä tiedä keitä muita on mukana kurssilla. Tietojasi ei myöskään luovuteta ulkopuolisille eikä käytetä mainontaan. Kurssi ei sisällä henkilökohtaista neuvontaa.

Yli 20 avioliittovuoden aikana olen kokenut ja nähnyt kaikenlaista niin omassa kuin muiden parisuhteissa. Elämä on tuonut eteen jos jonkinlaista vastoinkäymistä. Muutaman kerran olemme olleet tosissamme eroamassa.

Olen kuitenkin viime tingassa päättänyt jatkaa avioliittoa. Vaikka olisi ollut helppoa perustella eroaminen.

Ja nyt olemme yhä yhdessä  - ja onnellisia.

Oivalsin nimittäin pikku hiljaa mitkä ovat ne 12 olennaista asiaa, joiden avulla parisuhteesta tulee hyvä, toimiva ja onnellinen.

Onnistuin herättämään rakkauden tunteet uudestaan henkiin ja löytämään kadonneen "kipinän" suhteeseen uudestaan. Huomasin myös sen, minkä tutkimuksetkin näyttävät toteen: ihminen voi olla elämän myrskyissä onnellinen ja saada voimaa arjen haasteisiin hyvästä parisuhteesta.

Haluan kertoa sinulle Parisuhteen Salaisuus - verkkokurssilla sen mitä olen oppinut.

Koska haluan itse saada vastauksia nopeasti, mutta järkevässä järjestyksessä, saat sinäkin materiaalit yhdestä aiheesta kerrallaan kahden viikon välein. Näin ehdit soveltaa tietoa käytäntöön. En jätä sinua puolitiehen vaan annan kurssin aikana runsaasti konkreettisia toimintaohjeita arkeen.

Vaikka ajatus hyvästä parisuhteesta tuntuisi tällä hetkellä mahdottomalta, sinun ei tarvitse odottaa että puolisosi ensin muuttuu. Parisuhteen Salaisuus-kurssin avulla sinä voit aloittaa muutoksen!

- Satu Langenberg, Emparius

Kurssi ei vastaa näihin tarpeisiin:

 • haluat keskustella parisuhteestasi
 • suhteessanne on väkivaltaa
 • haluat saada kaikki kurssimateriaalit yhdellä kertaa
 • sinulla tai puolisollasi on päihdeongelma
 • haluat kuunnella tunnin mittaisia videoita joissa pohditaan parisuhdetta